Jaro

Jaro

Anotace: Už je skoro tady,jaro, na které jsme tak dlouho čekaly :)

Sbírka: Okvětí melancholie

Jež na úkor druhých
bezhlavě ubíjí bláznovství.
Bláznovství mysli podrobené
slunečním paprskům jara.

Něžně svébytbé prokletí
pohledů nenasytných touhou.
Touhou,která naplňuje nás
a zapaluje svíce,když uhasnou.
Autor Dullsinea, 06.03.2010
Přečteno 844x
Tipy 1
Poslední tipující: Labanda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí