Ztracený podzim

Ztracený podzim

Anotace: Báseň staršího data - podzimní depka :)

Je sychravý podzimní den,
kapky deště bubnují na okapy.
Ale jinak je v místnosti ticho,
když v ní hledám svůj ztracený sen.
Už začal podzim, padá na mě nostalgie.
Nesmím tomu tolik propadat,
já vím…
Nesmím upadnout do tíhy melancholie.
Snad naleznu někde inspiraci,
budu zase básně psát
a vymýšlet dobré konce.
Jen tak pro legraci -
se smát…
Autor Prinzeschen, 07.03.2010
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smích léčí,uzdravuje-proto se Culík snaží culit a dává tip:-).

07.03.2010 10:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí