Dvě věci

Dvě věci

Anotace: Nevěděla jsem kam jinam to zařadit.

Proč jen proč vidět svit měsíce,
slunce pere se s ním jak lvice.
Proč jen proč vidět stmívání krásné,
když srdce jsou u úsvitu šťastné.

Proč jen proč vidět rozkvétající květ,
když zahyne brzy jen co spatří svět.
Proč jen proč vidět vyrůstající strom,
když po sto letech nastane i jeho skon.

Proč jen proč vidět oči šelmy,
o lidech se nazpívají žalmy...
Proč jen proč vidět modré moře,
nebylo by to fér k vysoké hoře.

Proč vidět jen jednu věc?
Autor Štětice, 08.03.2010
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, oběžnice, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem z cela jiné věkové kategorie a zastavení u tebe mi bylo příjemné a hezky se mi četlo...ať se ti tu líbí...

11.03.2010 19:58:00 | oběžnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí