Green

Green

Anotace: Bluegrass cocllection báseň

Už vidím farmu a koňskou stáj
na louce zelený.
Tam dobrý pívo maj.
Já jsem hombre, pocestný.

Z jihu na západ
a z východu na sever
Pistolí a pouště smrad.
Jen čert to vem!

Tam je baby Pé,
co je tak sladká.
Její bude,co je mé.
Ona nám děti dá.

Z jihu na západ
a z východu na sever.
Pistolí a pouště smrad.
Jen čert to vem!

Vítr fouká v háj.
Pach koní a kravských stád
Tam na louce zelený mám to rád,
tohle je můj ráj.

Z jihu na západ
a z východu na sever.
Pistolí a pouště smrad.
Jen čert to vem!
Autor Dominik Plesr, 10.03.2010
Přečteno 279x
Tipy 8
Poslední tipující: slečna.závist, divoska_jaja, Labanda, ilona, CULIKATÁ, Houda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je správná romantika, jo! :o)

11.03.2010 17:31:00 | divoska_jaja

pěkný...:-))

10.03.2010 00:43:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí