Jen tak

Jen tak

Anotace: chtělo se mi

Dnes je uplakaný den,
obloha šedá nechce se ven.
Zima se blíží a dává nám to znát
sluníčko za mraky schované,
jinde si svítí,jen u nás ne.
Na zbytcích zelené trávy
koberec listí leží
mezi ním se cosi červená
to muchomůrka a bílími tečkami
říká,je krásně na zemi.
Když budeš chtít,vše můžeš mít:
sluníčko v duši,lásku,klid.
Autor takova, 05.11.2004
Přečteno 909x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí