ZIMNÍ NEBO JARNÍ?

ZIMNÍ NEBO JARNÍ?

Anotace: Zlín, 17. 3. 2010

Udělej posledního andílka ve sněhu
Vnímej jak hladí Tě sněhová vločka
Víš že za chvíli jaro si přijde pro něhu
Zima možná už se loučí možná chvilku počká

Pod bílou pokrývkou vidíš sněženky květ
Z mraků už dávno zahřívá nás slunce
Z bílého mění se v zelený svět
Jak zima s jarem podávají si ruce
Autor Kopretinka:-), 17.03.2010
Přečteno 370x
Tipy 9
Poslední tipující: Jenda P., Zayo, Psavec, labuť, CULIKATÁ, danav
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky něžná-líbí!

18.03.2010 08:01:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí