Počasí (Uháněl)

Počasí (Uháněl)

Anotace: ...

Uháněl kopec krajem
a bál se svého stínu,
že se sluncem si hraje
a věří na jaro...

Uháněl lesem pocit,
že svět je peří sojky,
co komíhá se větrem
než ho spleteš na obojky...

Uháněl vítr deštěm,
by nesmáčel si křídla,
jarní déšť nejsou kleště,
co zmocní se a nepustí...

Uháněl deštěm pocit,
třeba že oprávněný,
že lidi nejsou šťastni,
jen počasí se mění...
Autor voedor, 21.03.2010
Přečteno 309x
Tipy 11
Poslední tipující: susana načeva, ilona, enigman, hašlerka, labuť, Marfuša, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nedohonil...

23.03.2010 00:28:00 | enigman

To je dobrý!!!

21.03.2010 16:48:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí