Řeka

Řeka

Anotace: prostě je to o řece mno XD...

ŘEKA

Řeka plyne
nese sebou vzpomínky všech,co u ní byli
a nechá si je pro sebe
vždyť komu by vyprávěla tajnosti jiných lidí.

Plyne a tu a tam si vzpomene třeba na dívku
jež plakala nad její hladinou
pro chlapce který běžel za jinou.

Nebo na šťastné dítě,
které hrálo si s klacíkem
u jejího břehu,
a ona záviděla jemu.

Vzpomene si i na starou paní
jež u řeky se procházela
slabá byla a to šlo vidět na ní
vrásky všude na obličeji.

Plyne řeka a nese vzpomínky
plyne tiše a poklidně
když navštívíte ji
uvidíte jak smutná je.

Nakonec dopluje k moři
a ona to ví
že všechny příběhy v ní
skončí a začnou se nové.
Autor Nikush, 26.03.2010
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, ilona, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky moc :-)...

04.04.2010 15:57:00 | Nikush

Piš dál,tahle o řece vzpomínek se povedla.

03.04.2010 18:42:00 | Elisha

piš dál, máš zajímavé postřehy

27.03.2010 07:00:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí