Na poli

Na poli

Anotace: Nakradli, pak prodali. Kolik toho máme?

Na poli, kde dříve rostl mák,
dnes stojí domy do nebe,
říká se jim prý panelák
a postavil sis ho pro sebe,
tak neplač, člověče
a nenadávej na dny nynější,
když mezi prsty tobě život uteče,
pak smrt jen konejší.
V zahradách kde dříve motýl květy ovíval
a ptáci kradli žížaly,
dnes sotva jeden stromek stál
vždyť panely i cesty sežraly,
tak neplač, člověče
nemysli již na čas dřívější,
vždyť život rychle mezi prsty proteče,
a marně prachy konejší.
Autor jaroslava anna, 26.03.2010
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné!

27.03.2010 06:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí