Jaro

Jaro

Anotace: Jak na něj pohlížím já :)

Jaro je tady
Unáší nás svou čarovností
Zima konečně zemře hlady
A krajina nás zasype nádhernou malebností

Listí, jakoby vstávalo ze země
zpět na větve stromů
Nechci aby déšt padal na zem beze mě
z překrásného nebe dolů

Malé dítě na písku si hrající
a vedle něj led, teplem tající

Vzhlížím ke každému západu slunce
Je tak pestrý a tak červený
Jako ďábel který zapadá za rozpálené kameny

Větvičky se kymácí do rytmu větru
A lidé chodí ven jen ve svém oblíbeném svetru

Každý má chut se rozběhnout a pohnout světem
To vše však teprve přijde s nadcházejícím létem
Autor PoeziGirl, 03.04.2010
Přečteno 550x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Pevya, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká-vonící jarem:-)

03.04.2010 14:00:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí