jaro......

jaro......

Anotace: :-)

24.3.2010 20:57

jaro....

romantik jsem
přírodu mám rád
jaro již přišlo
se sluníčkem je mi líp
však těším se
až vše bude kvést
já s dívkou
v ruku v ruce
budu se vést
přírodou
kde vše bude kvést
kde úsměv
se mi rozzáří
jen pohledem
na ten širý svět
jež pod jarem
začal bujet a kvést
Autor JarekBrnoCz, 04.04.2010
Přečteno 508x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí