Jarní den

Jarní den

Anotace: Bez komentáře

Sbírka: Variace

Hrneček s pozlátkou
otevřeným oknem
jarní vánek čechrá klásky
vázou mihne se
křišťálový korálek

Rosou pohladit zrcadla
v barevných peřejích
mávla křídly poštolka
a kamínky rozházel
na cestu mraveneček

Kosatců písnička
pobřežní závoj
pěnu fouká
dech sluníčka do všech koutů

Na zápraží usmívá se krajáč
a perníková ozdoba
zas houpe se na stěně
tak jako před rokem
Autor Ori Eremos, 05.04.2010
Přečteno 606x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí