jaro

jaro

Datum: 29.3.2010 12:23:23

Ukázat externí obrázky

Jaro
Kdy přichází jaro?
Co ho provází?
Stačí jentak málo
a už přichází.

Když vykvete sneženka,
když roztává sníh.
Když se hledá milenka,
když je slyšet smích.

Když se sukně krátí,
když se schová kožich.
Když nás láska schvátí,
když chcem pro ni žít.

Když doteky jsou tak milé,
když se ústa spojí.
Když to jsou ty krásné chvíle,
když se láska lásek rodí.
Autor lukinikitičenko, 06.04.2010
Přečteno 609x
Tipy 3
Poslední tipující: Amable seňor Marek, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí