Jaro

Jaro

Jdu lesem,který se právě vzbudil
už jsem se v té mrazivé zimě nudil.
Přiroda se probouzí a já s ní
po dlouhé zimě opět plne bdí.
Úsměv se mi rozlévá po tváři
už si odpočinou i naši cestáři.

Rostou květiny a vzduchem víří pyly
alergici s nosy jak by slivovici pili.
Konečně začne růst chmel a víno
konečně zelené,dlouho bylo bílo.
Tráva se sadí,šišky se tvoří
letní gramy,ty mě zase zmoří.

Začíná se hrát fotbal a chodit ven,
to bylo po měsíce jen sladký sen.
Můžu si sednout do parku s knížkou,
jsem druháku,neznám problémy s výškou.
Nemusím se trápit kvůli problémům světa
už sním o volném čase uprostřed léta.

Je jaro,už se nemám s čím trápit,
krásné chvíle s přáteli trávit,
vyhulíš sklo,dáš panáka,možná pivko,
a za chvíli máš v ruce první letní brko.
Autor Ante portam inferam, 10.04.2010
Přečteno 600x
Tipy 4
Poslední tipující: Žqáry, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí