Listopadová

Listopadová

Anotace: malá

Trošku bílého peříčka
spadlo nám dneska z nebíčka
nebe je černé, asi se zlobí
přesto najednou,
jako by se zázrak stal
černým nebem, prosvítá sluneční záře
není co dodat, život jde dál.
Napětí prasklo i vzduch je svěží
klip-klap, klip-klap,
volají kapky na schodech před věží.
Na křídlech větru,přilétl posel podzimu.
Listopadový déšť.
Autor takova, 07.11.2004
Přečteno 807x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí