Les

Les

Anotace: :)

Muž a žena spolu leží,
kdo to kolem nich běží?
Je to listonoš mladý,
umírá již hlady.

Má to lesem mnohem kratší,
také je to cesta snazší.
Jen co mladík odběhne,
kolo se tu projede.

Je to mladá dívka,
které se zapalují lýtka.
Poté co odjede,
pejsek se tu proběhne.

Lehce na ně zaštěká,
poté za páníčkem utíká.

Muž a žena zjistí,
že les klid jim nezajistí.
A tak smutně vstávají.
k vesnici zpět spěchají.

Doma teplou večeři si připraví,
po ní do postele se dopraví.
V ten den začne nový život,
s chlapce se jednou stane pilot.
Autor Gapa, 27.04.2010
Přečteno 303x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí