Jarní

Jarní

Anotace: 1. 5. 2010

Jsem oděná do pavučin

Něco ti pošeptám

chceš?


(Snad se nebojíš zout

aby sis nevrazil trn do paty?)


Tráva měkce oddechuje

dotýkám se jí

Zvedají se tvá záda taky tak něžně?

To tvé chloupky

šimrají chodidla Afrodit moravských lesů

zrozených do pavučin


Vytáhnu trn z paty


Májové políbení je dar růžové jabloně

v téhle vůni se koupou dívky

a platí za ni kadeřemi


Pavoučku, čípak jsi?
Autor Sapfó, 01.05.2010
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, CULIKATÁ, kikis, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí