Stromy už pučí

Stromy už pučí

Anotace: ...

Stromy už pučí
v barevná poupata
mláďaty plní se
zvířecí doupata

Jen naše nora
plní se krví -
bylas má první
a já Tvůj prvý

Že je to na jaře
celá se zblázni -
topím se v Tvojí
krvavé lázni

Venku se stmívá
zvířata chodí spát -
neboj se lásko mi
embryo darovat!

Vypučí nový květ
z Tebe a ze mě -
na zimu pohřbí ho
zas chladná země…
Autor Chašmodský, 11.05.2010
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: jiljovský, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu barvité...

11.05.2010 07:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí