Já, příroda

Já, příroda

Anotace: Kamarádce Betty na přání. Chtěla o ročních obdobích? Má to mít.

Otevřu své očka modrozelená,
co je to? Ta vůně příjemná,
svěží vánek se prohnal kolem mě,
obloha modrá, kolem plno zeleně.

Slunce mám nad hlavou,
svítí, nezatěžováno námahou,
za těchto vyprahlých dní,
je dobrá voda, která zastudí.

Severský vítr prohnal se kolem mě,
už není nic zelené,
vše barví se do hnědých odstínů,
shlížím na tu krajinu snů.

Mé oči se zavírají, chce se mi spát,
mám toho tak akorát,
bílá zahalila tělo mé,
zima k spánku žene mne.

Autor Elie, 22.05.2010
Přečteno 451x
Tipy 11
Poslední tipující: Kubino 2, carodejka, hašlerka, Květka Š., synanceia, labuť, CULIKATÁ, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc hezké hvězdičko, určitě jsem se čtením potěšila.

22.05.2010 22:37:00 | carodejka

Je to pěkné :-)

22.05.2010 19:30:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí