Toulavé boty

Toulavé boty

Anotace: Kdo má toulavé boty, může se přidat k nám...

Když slunce jemně pošimrá po nose
a vítr nehoní se už tolik po obloze,
já sbalím pár věcí na záda,
to je ta nejlepší věc, to je paráda.

Mám rád čaj z borůvčí a nebo z jehličí,
všude jen ticho a nikdo nekřičí..

Vydám se na cestu někam ven,
třeba i pod širák
nebo do chajdy v lese jen.

Dívám se v noci na hvězdy,
ve dne zas obdivuju ve skalách pramínek,
já mám toulavé boty,
které prý nosil i můj tatínek.

Opeču brambory a v kotlíku uvařím polévku,
zamíchám lžící
a přidám pro chuť větévku.

Jsem ten, který má přírodu rád,
vezmu tě s sebou proto za ruku,
ať nemusíš už o toulavých botech
nechat si jen zdát..
Autor BARBYE, 26.05.2010
Přečteno 381x
Tipy 18
Poslední tipující: rezina, WAYWARD, Kapka, střelkyně1, Xsa_ra, Labanda, Psavec, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jdu...s tebou!!!:-)

06.06.2010 12:49:00 | střelkyně1

Krásná! A my, kteří ty toulavé boty máme, přesně tyhle situace známe! :o)

03.06.2010 07:24:00 | Xsa_ra

pěkný..

26.05.2010 15:18:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí