Decembré

Decembré

Anotace: Taková miniaturka o zimě

Na zemi obrazec
Tahy štětcem mrazu
Do rána jej vykreslí
Bez jediného kazu

Zima jasná, bere dech
Bere s sebou na křídlech
Dech vyhaslý, maličký
Syrový jak perličky

Na kříži předtucha
Mrazivá jak zimní den
Času už jen pramálo
Zapomeň na děsný sen
Autor Kimbbu Johannis, 26.05.2010
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: takova, Pevya
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám ráda zimu

30.05.2010 20:32:00 | takova

První sloka se mi líbí asi nejvíc, celkově má krásnou atmosféru, mám ráda zimu.

30.05.2010 18:00:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí