Růžový keř..

Růžový keř..

Anotace: .. v noci

Růžový keř v noci vypadá zvláštně
kdoví zda spí nebo nespí?
zdali spím já, neb ne, jak je to vlastně
sám ptám se ze sna - bděls, kdes byl?

kdo celou noc s keřem tiše rozmlouvá
s každým jedním jeho květem
všechny je líbá, když skončí, pak znova
dokola bloudí svým světem

vonící záplavy okvětních lístků
zmaten v ní s polibky krouží
kdybys ve snu někde byla nablízku..
taky Tebe líbat touží
Autor Petbab, 28.05.2010
Přečteno 336x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CRASH, Holis, ilona, labuť, s.e.n, Psavec, Javavia, Mbonita, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc báječná slůvka!

31.05.2010 04:06:00 | ilona

Pěkná. Michaela

29.05.2010 16:21:00 | mys

Báseň snivá romantická
růžemi zavoněla
příjemná je
potěšila.

29.05.2010 06:45:00 | s.e.n

:-)
roztomilá slůvka

28.05.2010 21:13:00 | Sisinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí