Po-vodní

Po-vodní

Anotace: ...

Duhový háv - radostných zpráv
deštěnky slunečního svitu
lesknou se na polích v žitu
hlemýždi zalezlí do ulit
poslední nedostatek smyt
klády nese pokorná řeka
vrací se domů, do moře vtéká
sílí přítoky a čistí, co je třeba
nese i nouzi, boj o krajíc chleba
není však sama dvěmi póly
do brány slepé střílí góly
temní andělé i děti světla
únava všem hráčům hlavu setla
život nebo smrt? - beránek či chrt?
zisk, ropný vrt? - je mi po tom prd...
Autor Inge, 03.06.2010
Přečteno 393x
Tipy 9
Poslední tipující: WAYWARD, CRASH, Bíša, Doradan, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky se to čte, ale nemám páru o čem to je :-D

05.06.2010 08:10:00 | CRASH

Za Tvé krásné básničky
posílám veliké culíčky
schovej si je do tváří
úsměv Ti den prozáří:))).

03.06.2010 17:17:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí