Kosí píseň

Kosí píseň

Anotace: ...

Na zahrádce pěje svou
píseň z hrdla, houpavou
na plotě své hnáty má
a nerušeně zazpívá:

Píp píp pěji píseň mou
Píp píp splývám s oblohou
Píp píp plody, potrava
shánět to je otrava

Křídla svoje rozpíná
své posluchače napíná
na plotě si v pravý čas
piluje svůj jemný hlas

Peří zcela černé má
kos jak noha, voa lá
víc už nejde vážně říct
když mistr zpívá z plných plic:

Píp píp pěji pro náš svět
Píp píp co znám nazpaměť
Píp píp hurá do hnízda
než kukačka zahvízdá
Autor Estan, 04.06.2010
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě musím dodat, že když nám sklidí celou úrodu, tak mě trochu naštvou :-)

05.06.2010 12:05:00 | Házté

máme je taky - i s mladými - a je s nimi veselo
:-)

05.06.2010 11:53:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí