jarní

jarní

Anotace: zase pozdě,já to vím, snad to příště napravím.

Jaro se vrátilo,to už tak bývá,
že dříve se rozední a později stmívá.
Májové květy se otevřely světu,
pánové a dámy,jaro už je tu.
Listy se houpají v rytmu jarního vánku,
Země je vzbuzená ze zimního spánku.
Ptáčci zpívají jaru do noty,
teplo diktuje krátké kalhoty.
Louky se oděly do jarního kvítí,
slunce šimrá na nose a nádherně svítí.
Ráno,ptačí štěbetání
probouzí nás do svítání.
Vzduch zesládl vůní jara
omládla i vrba stará.
Nebe v azurovém jasu,
krášlí barvy jarního času.
Odkudsi se na nebi zdáli
rozverní beránci přihnali.
přihnali,jakoby v pravou chvíli,
věděli,že trávě došly síly.
Ať se lidi dlouho nezlobí,
když nás jarním deštem pokropí.
Autor Aliklat, 06.06.2010
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, CULIKATÁ, Květka Š., malá slečna, Emira
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se mi líbí..

06.06.2010 13:16:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí