Probuzení vody

Probuzení vody

Anotace: ...

JAk ticho zamotané v dešti
probudil vodu rybím zpěvem
oděném z tajů ježčích kroků
a voda podala mu ruku

A vlasy rozčesala na rozpálenou zem
s trávou se v močál vpletla
svým bledým závojem

Kamenům hrubost vzala
dlaněmi z peřejí a vláhy
Matku Zem zulíbala
jako zpět navrácená dcera
Autor Káňátko, 13.06.2010
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Kajaro, Zorenka Ježková, Bíša, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,pěkné,pěkné a už se těším na další skvosty z Tvého pera!

15.06.2010 14:12:00 | Zorenka Ježková

Líbí se mi moc tvé básně...

13.06.2010 10:25:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí