Povodňové dozvuky...

Povodňové dozvuky...

Anotace: ! - ! . .

divoká řeka mezi skalami,
do břehů tvrdě naráží,
hrozivě heká, jako tzunami,
nestojí v žádném nádraží

valí se krajinou sycena deštěm,
zaplavuje svá povodí,
pořád má málo, ještě a ještě
ukáže, kdo nám vévodí …

nezbývá nic, jen v očích slzy,
životy vydané napospas,
není dost síly, už jen mrzí,
že voda bere tolik krás…
Autor nejsembásník, 16.06.2010
Přečteno 272x
Tipy 26
Poslední tipující: Sweet KiWi, Labanda, vodnař, CRASH, zenge, poustevník Jirka, Psavec, Květka Š., modrá..., Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zrovna dneska v noci se mi o ní zdál hrozivej sen. Velká voda je tak děsivá.

16.06.2010 08:43:00 | Dota Slunská

Voda je kráse, voda je živel
bohužel, je s ní svízel
je jako žena
od řetězu utržená
ST

16.06.2010 07:31:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí