Za letních nocí

Za letních nocí

Anotace: o kráse letních nocí

Za letních nocí procházím se po louce
koukám na měsíc místo na slunce
na měsíc obklopen hvězdami
je zkutečný nebo zdá se mi?

Za letních nocí připadám si jako ve snu
s údivem na tu krásu v kolenou klesnu
zuji si boty a brouzdám vlhkou trávou
s hřejivým pocitem broukám píseň známou.

Za letních nocí slyším houkání sov
z ničeho nic zůstávám stát beze slov
zahlédla jsem spadnout hvězdičku
proč si ji nehlídal, zlobivý měsíčku?

O letní noci Píši Ti básničku
o hvězdách a měsíčku
teď už jdu spát, těším se na další den
a o této noci nechám si zdát sen.
Autor malý ďáblík, 23.06.2010
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, blue, 666 Idiot MCR, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí