Jaro

Jaro

Anotace: Nejhezčí období kdy začíná všechno kvést.

Jaro je krásné počasí,
i když se někdy moc nečasí.
Venku ptáčci prozpěvují,
závidím jim jak si jen tak poletují.
Nastává svoboda pro krajinu,
vítr se opírá o vodní hladinu.
Slunce krrásně svíttí,
a v zahrádce vylézá jarní kvítí.
Autor Tea, 25.06.2010
Přečteno 386x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tam sice několik překlepů, ale báseň zní pěkně, dávám tip.

18.07.2010 21:49:00 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí