Na farmě..

Na farmě..

Anotace: Na téma zviřátka.

Mám rád domácí zvířátka,
kočky,psy a kuřátka.
Mám rád když kuřátka pěkně rostou,
Chutnou večeři připravím z nich prostou.

Občas…

Mám také doma Andskou lamu,
když zapomenu jí dát nažrat,
otvírá si na mě tlamu.

Čápům se u mě daří dobře,
a co ty tu děláš bobře?
Na zahradě v malé tůňce stavím si tu hráz,
být v přírodě to je hrůza,
žít se mi tu bude snáz.

Čápy na komíně vesele se mají k dílu,
Na zahradě mezi stromy krtek vylez z jílu.
Kačenky v tůňce vesele si čvachtaj,
Štěbetají o sto šest,
v křoví mlsně liška hlídá,
a vymýšlí na ně lest.

Káčer hrdě vzpíná hruď,zobákem
se jal lišku klovat,
kačka hou hou pojďte mé děti
honem se někam schovat.

V ohradě mám také statného koně,
ve chlívku zas prase kvičí,
farmu mám jenom pro ně
z trávy na mě klubko hadů syčí.

Kdo nemá rád zvířátka,nemá rád také lidi,
kdo není lhostejný ten to všechno vidí,
dejme zvířátkům ještě šanci,
ať nejsou v přírodě jak
psanci.
Autor Medvídek@.., 01.07.2010
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji to potěší.

10.08.2010 23:58:00 | Medvídek@..

Ten závěr je skvělý a poučný.

04.07.2010 06:37:00 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí