Roční období

Roční období

Anotace: Dětský svět...

Na jaře se dá dělat spousta věcí,
dokonce i chytat mottýlky do klecí.
Kluci venku s míčem dovádějí,
ale nikoho nového mezi sebe nechtějí.
Holky si rádi kreslí portréty,
aby si zachovali tyhle pěkné momenty.
V létě zase slunce pěkně hřeje,
tráva se ve větru pěkně mele.
Kluci se rádi koupají,
holky se na ně pěkně koukají.
Na podzim padá ze stromů pestré listí,
a my vzpomínáme na to pěkné luční kvítí.
Holky rádi zapadanou krajinou listím na procházky chodí,
kluci se jim za to posmívají.
Holky jsou radši romantický,
než aby šly mezi kluky notorický.
V zimě padá spousta bílých vloček,
rodiče už vybírají na Vánoce stromeček.
Kluci samou dobrotu sekají,
a věří, že jim Ježíšek něco nadělí.
Holky zase rádi pečou cukroví,
a nevadí jim, když se jim něco nezdaří.
Všechna roční období jsou krásná,
i všechny malíře tohle všechno láká.
Příroda je přeci mocná,
ale stejně navždy zůstane takhle pěkná.
Autor Tea, 01.07.2010
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí