Ježek

Ježek

Anotace: :)

Kdo chce jablko, kdo chce hrušku?
Kdo chce nejvíc pro svou družku?
Přece ježek zahradní
bez choroby pohlavní

V noci žije, ve dne spí
na své image zjevně lpí
sbírá plody, loví hmyz
nechce dostat sifilis

Přesto občas samici
povodí si na špici
svým bodlákem zapíchá
až se chudák zakýchá

Však přemýšlet o styku
nemá ježek ve zvyku
musí hledat, mlsná huba
sex by byl jeho záhuba

Bodlinky mu nedaj spáti
a myšlenky že chce klátit
tím chci jenom jedno říci
ježek to má na palici
Autor Estan, 08.07.2010
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí