Miluji rorýse

Miluji rorýse

Anotace: Prázdniny jsou skvělé

Chladivé ráno
po horké noci
smýváš prach rosou
z čtyřlístků.

Hledám je v trávě
nohou bosou
nad hlavou
s hejnem rorýsů.

Váš zpěv je křik protivný,
když budíte nás po rozbřesku.
Pro mě jste posly
prázdnin přede dveřmi
- nejvítanějšími hosty.

Miluji váš střemhlavý let
bezmeznou volnost pod oblaky.
Váš zpěv je dětský bezstarostný smích,
když zavřou se dveře škol
za školáky.
Autor Teop, 09.07.2010
Přečteno 398x
Tipy 14
Poslední tipující: Akrij8, V.N.Losinský, Gabrielle, Draconian, carodejka, Divoženka1, Koza, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky si to napsal, dětem přeji hezké prázdniny.))

Miluji váš střemhlavý let
bezmeznou volnost pod oblaky.
Váš zpěv je dětský bezstarostný smích,
když zavřou se dveře škol
za školáky.

21.07.2010 02:38:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí