Výplaz

Výplaz

Anotace: Věnováno tradici Bezručových výplazů na Lysou horu.

Sbírka: Beskydy

Tam, kde řeka Ostravice
klokotá přes oblázky,
Petr Bezruč začínával
výšlapy a procházky.

Když jabloně dají plody
z různých stran se vydáme.
Na vršku, tam nejsou schody,
všichnise zas setkáme.

Ať jsi muž, anebo žena,
ať jsi starší, ať jsi mlád,
na věk se teď neohlížej.
Na Lysou vždy půjdeš rád.
Autor Puskin, 18.07.2010
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí