Reservé

Reservé

Anotace: Trošku toho tepla.

Mohu si rezervovat
tvou milou náruč?
Vypiš mi permanentku,
komfort mi zaruč.

Chci pětihvězdičkové
služby.
Vyplň veškeré moje
tužby.

A stane se ze mě spokojená zákaznice.
Všude tě budu doporučovat,
ovšem kvůli pocitu, kdy bere mě zimnice,
nikomu nehodlám tě půjčovat.

Já vím, že ti nemusím nijak extra děkovat,
protože už byly vynalezeny peníze,
jenže já musím, aby ses nechystal zdekovat
a já se nemusela vrátit zpátky ke knize.

Dopřej mi teplo lidského těla,
ať mám zásobu a co jsem chtěla.
Pak klidně odjedu s termoskou
klidně i na zimní půdu norskou.
Autor mašinka, 20.07.2010
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST :-))))jo jo skvělé jen tak dál

22.07.2010 19:13:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí