Zima

Zima

Anotace: ...

Zima

Šípkový keř na mezi usychá
vítr ledový po pláních se prohání
všichni odešli a už jen do ticha
osamnělých ozývá se volání

V umrzlých květech led se třpytí
jak démanty na chladné mrtvole
z údolí zmizelo veškeré bytí
už umkly veškeré výkřiky nevole

Bezútešná prázdná pustina
všude jen beznadej zůstala
smrt se tu dál a dále rozpíná
krutá zima již nastala

Uschl kvet, pták zmrzl v letu
z červených tváří krev zmizela
sbohem každičký dal létu
a radost? Kam se všechna poděla?

Ledový vítr jak nuž bodá
nic neuchrání pred smrtí
zustala jen tvář bledá
milencu mrtvých, v obetí
Autor Aren, 20.07.2010
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí