Počasí

Počasí

Anotace: jen tak:-)

Když vítr prosí a chce si se mnou hrát
ať vezme si vlasy
účes mi dá
mám vlasy větrem rozevláté
a milý můj řekne
to Ti sluší
nechám si i od prachu co na cestě práší
a létá mi na víčka
zdobí je i když to bolí
je to jen na chvíli
tak se nebojím
a bouřka
když se ozývá
a blesk řve a kvílí
stojím na cestě
jsem to já
a čekám
uhodí?
umřu v tuto chvíli?
uhodil
do stromu který se teď kácí
k zemi
měl to být on
né já
děkuji
že žiju a nejsem zoufalá
někdy je přeci čas
kdy si chceme s přírodou hrát
pokoušet však
se věčně nedá
i když je náš kamarád...
Autor Quigleika, 21.07.2010
Přečteno 402x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jitka.svobodova, Bíša, vodnař, šuměnka, WAYWARD, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš velmi zvláštní styl
a velmi zvláštní názory
tak neotřele promluvil
a tvé vnímání světa vůbec nebolí

úžasné..krásné..díky!

23.07.2010 09:11:00 | šuměnka

Moc,moc pěkňoučká:).St.Líbí se mi-hodně.

21.07.2010 13:26:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí