Máj Země

Máj Země

Anotace: Je to taková blbinka. Vymyslela jsem to včera večer na balkóně.

Krásná místa na planetě Zemi,
stejně jako úchvatné rudé růže,
nevím, jak to popsat - já nevím, jak je mi,
co způsobit mi to může!

Růže lásky na sklonku života,
obloha jak háčkovaná krajka,
nechci vědět, co udělala by mi slepota,
nechci skončit jak samotná májka.

Májka sama ve vesničce stojí,
na začátku dne i na konci večera,
barevné větévky ve větru se kolébají,
a vrhají odlesky do ztemnělého jezera.

Jezero temné, hluboké, opodál je,
vím - jaká to romantická krajina,
Ale to vše k Máji patří,
je to Máj Země - tehdy všechno opět začíná.

Tehdy všechno začíná,...
Autor Monica., 26.07.2010
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, patrikus, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné, příjemné... dívčí

29.07.2010 22:26:00 | patrikus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí