Vlastní svět

Vlastní svět

Anotace: :)

Vytvářím si vlastní svět,
který je krásný radost pohledět
dívám se na něj a slyším zpěv
ztratil jsem zuřivost, ztratil jsem hněv.
Stromy jsou zelené pod modrou oblohou
třešně jsou rudé, rudší být nemohou
a vody co tečou tady tou krajinou
vlní se v kopcoví až v moři zahynou.
Mohu tu bezděčně v klidu si ležet
myšlenky zloby nechám pryč běžet
dívám se do nebe kde zrají mraky
chvíli jsem bez sebe a klopím zraky.
Vánek se opírá do mého čela
z pohybu motýla stává se včela
tak jako ve stínu tráva si bělá
hovím si bez splínu v nahotě těla.
Oči už zavřely svá víčka krytu
ruce mi zvláčněly v měsíčním svitu
a až se probudím bude zas den
v krajinu vsazený jak vzrostlý kmen.
Autor Ďábel sám, 09.08.2010
Přečteno 348x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Bíša, WAYWARD, isisleo, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí