Píseň pro Měsíc a jeho tvory

Píseň pro Měsíc a jeho tvory

Anotace: ...

Měsícem - chrámem z ticha
sluneční obr nebem dýchá
zrozený ze Země a k Zemi
s dcerami krůpějemi

Nocí jde poutí světla
jabloň mu dlaní kvetlala
dvoum tvorům pro neděli
na měsíci noc proseděli

Vyhnání z říše draků
v měsíci fialových mraků
nocí se skulili k Zemi
hvězdnými závějemi

A v dešti z jeho prachu
tonuli v křídlech neznámého strachu
hladovou dálkou
péřovou válkou..
Autor Káňátko, 11.08.2010
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm,úplně jsem se sladce a půvabně zasnila!

12.08.2010 23:59:00 | ilona

krásná,heboučká:)

11.08.2010 16:16:00 | CULIKATÁ

Jako pohádkové snění...

11.08.2010 16:08:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí