je čas

je čas

Anotace: ...

je čas
keď si jablká obliekajú červené
a slivky modré kabáty
len sliepky sa vyzliekajú
do kože

je čas
obuť si rebríky
z rúk vysunúť oberáky
a plody poukladať do postele

je čas
na hrozno čakajúce sa na plote
nenásytne hltať krv tečúcu
z prezretých úst

je čas
strhnúť sa zo spánku a bežať
na krk nám dýcha
(c)hlad
Autor MikroB, 05.09.2010
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Severka, Bíša, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí