Přisvištěl s větrem v patách

Přisvištěl s větrem v patách

Přisvištěl s větrem v patách


pobledl sluncem
učesal vlasy babímu létu
zavoněl dýmem a hroudou
na bramborových polích

chladná rána zamlžil do nostalgie
vřesovišť
poplakal si
a začal se parádit
vytrysknul barvami bláznivě
přizdobil korály jeřabin

hezky voněl
když svlékal ty barvy
lístek po lístku do stydlivé nahoty
pak zesmutněl v teskném pláčí
a pochmurně
kvílel až do zimy
Autor sepotvkorunachstromu, 07.09.2010
Přečteno 373x
Tipy 24
Poslední tipující: Kapka, TetaKazi, Bíša, Mbonita, Skalsky Pavel, Psavec, Gabrielle, Květka Š., Žqáry, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

se rochním:-)

07.09.2010 11:26:00 | Žqáry

Jojo, už ho máme za vrátky :o))

07.09.2010 10:17:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí