Září si hodilo brašnu na záda

Září si hodilo brašnu na záda

Anotace: ..já před tím něco zblbla..:)))..ta je správna..:)

Září si hodilo brašnu na záda





pěkně odpočaté

zářilo dobrou náladou

rozjásané dětskými hlásky



zavonělo křídou a sešity

barevné novými pastelkami

zazvonilo do uší školním lavicím

pak

si odskočilo nakopat brambory

zakejhalo husím klíčem na obloze

trochu si poplakalo steskem

tvářilo se na čas letně



štěbetalo rozčíleně

vlaštovkami na drátech

přisedlo zvědavě

odletělo



za rok adieu
Autor sepotvkorunachstromu, 07.09.2010
Přečteno 399x
Tipy 30
Poslední tipující: Danger, zenge, Kapka, Bíša, Mbonita, WhiteSkull, James Libustka, Psavec, Gabrielle, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pohodu cítím s ní...
ják říkáš hodit brašnu a jít si vychutnat život.

15.12.2010 21:30:00 | Danger

Krásně namalovaný podzim
ST.

11.12.2010 19:38:00 | Kapka

Hezká báseňka.

07.09.2010 12:31:00 | Psavec

Jde Ti to moc dobře. :o))

07.09.2010 11:38:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí