NEBE

NEBE

Anotace: Super úlet

Nesmutni,když večer vyjde měsíc
vždyť hvězdičky uvidíš.

Podíváš-li se na ně vzhůru,
trápení a starosti
v té záplavě hvězd zahodíš.

Hvězdy nutí k zamyšlení,
koukni na ně uvidíš!
Autor Miroslav Deadhead, 07.01.2006
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí