Vesmírná

Vesmírná

Anotace: Stejně jsme tak maličcí :-)

Do kráterů něžné Luny
ukryji své malé taje.
Tiše hraje ve své struny,
že jinému nevydá je.

Pokloním se před Venuší,
smyslné se poddám moci.
Nemluvím, vždyť ona tuší
každý můj, byť malý, pocit.

A na koni z mlhoviny
potáhnu si vesmírem.
Skoč můj oři! Zaplaš stíny!
Ať tu spolu nezhynem.

Na okraji Mléčné dráhy
zůstaneme na chvíli.
Napijem se její vláhy,
ať nás oba posílí.

Na tvém hřbetu vyčerpáním
sladkým spánkem usínám.
Na rtech s jedním malým přáním,
ať o něm jen nesnívám.

Můj koníčku z hvězdných nití,
náročné je někdy žíti.
Autor Sýkorka07, 09.09.2010
Přečteno 377x
Tipy 19
Poslední tipující: Azazen, Kapka, Pelican, Johny tichošlápek, PPetrushka, labuť, WAYWARD, Isquieasuus, Psavec, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehce vázne rytmus, ale i tak je hezká. Azazen

17.05.2011 13:45:00 | Azazen

Moc dlouhé,nudné,nevýživné,spící :( Umíš líp ???

13.09.2010 20:47:00 | Johny tichošlápek

:)

11.09.2010 13:15:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí