Zima

Zima

Anotace: je tu

Boty ze skříně vyndané,
vržou si krásně, co by ne.
Po dlouhém vězení zase se nosí.

Bundy čepice šátky
volají, hurá,zima je zpátky.

Kamna nádherně sálají,
svařák slastně hřeje,
lidičky to je prima -
zas je tu zima.
Autor takova, 12.11.2004
Přečteno 1853x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí