za oponou, krásy tonou

za oponou, krásy tonou

Anotace: .......

Jako dárky,
z roztrhaných pytlů mecenášů,
Válí se shnilé kotouče slámy,
na mrtvolně sladkých polích.
Bezhybností, vytvářejí auru krajině,
co krvavě pláče lidskou nenasytností.
Dýchá smog z kouřových děl,
která tyčí se do nebe, bodaje vesmír do slabin.

Bojím se!
Bojím se odhrnout oponu z očí.
Autor eddy1 1 11, 15.09.2010
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí