BARVY

BARVY

Anotace: ....

Ocelová modř zní studeně,
chladně a mokře,
když padáš v zimě do vody.
Rudá červeň zní přitažlivě,
hřejivě a vášnivě,
když líbáš něžně ženské pery.

Zelená přírodní zní uznale,
všemocně a majestátně,
když pozoruješ stromy.
Zlatavá žlutá zní důstojně,
důležitě a slunečně,
když v paprscích poletují včely.

Sněhově bílá zní odvážně,
hedvábně a mile,
když na jazyk ti dopadají vločky.
Černá smuteční zní vážně,
zasněně a teskně,
když loučíš se z jejími očky.
Autor ZILA78, 17.09.2010
Přečteno 279x
Tipy 14
Poslední tipující: Jin&Jang, CRASH, Psavec, labuť, Gabrielle, Lexisa, NikitaNikaT., Martin Švarc, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehce tesklivá báseň, ale obraty dobré, umíš si pohrát a mně se to líbí. ST!

17.09.2010 23:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí