Nepojmenovaná

Nepojmenovaná

Anotace: Takové malé popsání přírody zamilovanými oči

Měsíc na nebi říká,
to co listí stromů šeptá.
Rosa v trávě se tu třpytí,
že svůj odraz měsíce nevidí.

Kámen v řece tiše závidí,
že on cestu slunce neřídí.
Vlnky na jezeře zpívají,
o tom jak ptáci na nebi lítají.

Jako kůra na stromě,
jako šílené povodně.
Tak ona na něj myslí,
jako když na podzim padá listí.

Hvězdy napovídají osudu,
že já s ním do smrti budu.
Autor Liquid vamp, 22.09.2010
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí