A na stole stála žirafa

A na stole stála žirafa

Anotace: taková kratinká, park mě inspiruje...

Možná tam tomu klukovi do zad,
povídá ten poslední ještě zeshora,
když kouká se, kam by tak spad,
no spolubydlící dávno uzráli,
tu najednou už taky zavrávorá
a konečně u nohou se mu kutálí…

zas po roce opustí to bezpečný želízko,
vyloupne se ze zelených bodlinek,
všem tu ukáže to svý béžový bříško
a vydá se po cestách klikatých pěšinek…

po rozmanitých stezkách osudu,
co když ocitne se v kapsách pocestného,
jestlipak ztratí se mezi listovím,
nebo potká hlavičku smutného žaludu,
co jen dál stane se, to já vám už nepovím…
Autor Jiná, 24.09.2010
Přečteno 284x
Tipy 15
Poslední tipující: Sweet KiWi, Mbonita, Květka Š., malá slečna, CULIKATÁ, Gabrielle, Tomáš Přidal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí